Firat Bakery

Firat Bakery | Lekkerste Lahmacun

OVER ONS

Firat Bakery is dé specialist in Lahmacun (ook wel bekend als Turkse pizza) en Döner Pide Brood. Het familiebedrijf is gevestigd in Hedel.
De Lahmacuns liggen in de schappen van diverse grote Nederlandse supermarkten en ook in veel etnische supermarkten. Daarnaast worden de producten gebruikt door de horeca. Firat Bakery levert met meerdere bestelbussen dagelijks door heel Europa.

HISTORIE

De ambitieuze broers begonnen in 1996 als een lokale bakker in Apeldoorn.
De regio maakte gauw genoeg kennis met de authentieke deegwaren van deze bakkerij. Al snel kwam ook de vraag naar de ambachtelijke deegwaren vanuit diverse streken door het land. Om de groei aan te kunnen, besloten de broers om in Apeldoorn een grotere bakkerij te vestigen. Ondertussen wordt vanuit het hoofdkantoor in Hedel heel Europa bediend.

TOPKWALITEIT

Firat Bakery biedt klanten topkwaliteit in deegwaren.
Voor zowel het Döner Pide Brood als de Lahmacun worden alleen de fijnste ingrediënten gebruikt. Zo bestaat de topping van de Lahmacun uit 100% halal vlees met een saus die uniek is in zijn smaak en met zorg is gemaakt.

Het brood en de pizza’s worden verpakt in handzame dozen, voor optimale hygiëne en gebruiksgemak. Firat Bakkerij produceert al jaren onder het EG-nummer 207525 en beschikt over FSSC 22000 en het Halal certificaat.