Firat Bakery

Firat Bakery | Lekkerste Lahmacun

DÖNER BROOD

Firat Bakery heeft op verzoek van verschillende relaties de Döner Pide Brood  ontwikkeld en op de markt gebracht rond de eeuwwisseling. Tegenwoordig zijn brood en pizza’s van Firat Bakkerij populair bij kebabzaken door heel Benelux.

 

FIRAT DÖNER PIDE BROOD

De broodjes worden dagelijks vers geleverd. Ze bieden een goede basis voor döner kebab of falafel maar doen het ook goed als broodje kaas of tosti. De broodjes zijn voorgesneden en verpakt in een handzame doos. Firat Bakkerij biedt deze broodjes in verschillende maten.

 
 
Firat Döner Pide | Döner Pide

INVRIEZEN DÖNER PIDE

Het brood is prima geschikt om in te vriezen. Bij een temperatuur van -18°C zijn de producten ten minste houdbaar tot 6 maanden na productiedatum. Na het ontdooien kunnen de producten maximaal 3 dagen gekoeld worden bewaard, bij een temperatuur van maximaal 7°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

HOUDBAARHEID

Het Döner Pide Brood is houdbaar tot tenminste 4 dagen na de productiedatum. Het brood bewaar je in de koeling bij een temperatuur tussen de 0 en 7°C (bij voorkeur onder de 4°C).

 

BESTELLING DOORGEVEN?